Koreaanse streetfood: Mandu
- Cursus of workshop
Info
Italiaanse ravioli, Japanse gyoza, Argentijnse empanada, Chinese jiaozi, Poolse pierogi, ... zowat elk land heeft zijn variant op dumplings. In Korea noemt men ze mandu en afhankelijk van de bereidingswijze worden ze verder opgesplitst in 'gun mandu' (gebakken of gegrild), 'mul mandu' (gekookt), 'twigim mandu' (gefrituurd), 'jjin mandu' (gestoomd), 'kullim mandu' (zonder deeg). En dan zijn er nog de soorten afhankelijk van de vulling zoals 'kimchi mandu' (met kimchi), 'gogi mandu' (met vlees), 'yachae mandu' (met groenten), 'saeu mandu' (met garnalen), enz. Je kan ze serveren als hapjes, bijgerecht, snack of als hartige maaltijdsoep.Wanneer
-
Wo 11 december 2024Vanaf 19.30 tot 22 u.
Prijs
Gratis
(Kansentarief met UiTPAS Dender - 0,00 euro)
Waar
Bar Belgica
kerkstraat 269200 dendermonde
Tickets
E-ticket bestellenContact
- Telefoon
- +32 (0)52 20 26 40
- info@ccbelgica.be
- Website
- https://www.ccbelgica.be/
Organisatie
Zelf een activiteit toevoegen?
Dat kan via www.uitdatabank.be.