Buurtpunt Brusselsestraat 23

Buurtopbouwwerkers van Groep INTRO vzw zullen in de buurt van de Oude Vest actief zijn tot eind 2025. Onderdeel van het buurtopbouwwerk is de opening van een pop-up buurtpunt in de Brusselsestraat 23. Vanaf 21 oktober opent het buurtpunt elke maandagvoormiddag van 9 tot 12 uur.

Stad Dendermonde wil in de buurt rond de Oude Vest niet alleen een aantrekkelijke en levendige binnenstad creëren, maar ook een warme gemeenschap waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten en ondersteunen. Samen met de buurtbewoners bouwen we aan een zorgzame en verbonden buurt waar iedereen zich welkom voelt.

Dankzij steun van de Vlaamse overheid breiden we de buurtopbouwwerking uit die in de buurten Donck/Vlotgras, Wastijne en Hof Ten Rode al actief is. Buurtopbouwwerkers van Groep INTRO vzw werken in die buurten al nauw samen met buurtbewoners om een aangename en kansrijke leefomgeving te creëren.

Buurtopbouwwerkers Kaoutar Aarras en Kim Bauwens van Groep INTRO vzw zullen in de buurt van de Oude Vest actief zijn tot eind 2025. Ze staan daarbij klaar om ontmoeting te stimuleren en samen met bewoners oplossingen te vinden voor uitdagingen in de buurt.

Buurtpunt Brusselsestraat 23

Onderdeel van het buurtopbouwwerk is de opening van een pop-up buurtpunt in de Brusselsestraat 23. Vanaf 21 oktober opent het pop-up buurtpunt dat elke maandagvoormiddag zijn deuren opent van 9 tot 12 uur. Hier kunnen buurtbewoners terecht voor een gezellige babbel, hulp bij digitale of administratieve vragen en informatie over dienstverlening of buurtinitiatieven. Heb je zelf een idee voor een activiteit in de buurt of wil je een handje helpen? Kom gerust langs om te overleggen!

Samen maken we van de buurt Oude Vest een fijne plek om te wonen en te leven.

Dit artikel werd gepubliceerd op 15 oktober 2024.